AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalbini elinde görmek

Kahve falında kalbini elinde görmek

Kahve falında kalbini elinde görmek sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalbini elinde gördüyseniz:

  • Sunacak veya yardımcı olacak çok şeyiniz olsa da, bazı işlere veya kişilere karışmamanızda fayda var.

Kahve falında kalbinin elinde olduğunu görmek yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalbini elinde görmek daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalbini elinde tutmak maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, esenliğe kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi kalbini elinde görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine yorulur.

Kahve falında kalbin elinde görmek güzelliklerle dolacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kendi kalbini eline almak rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalbi elinde görmek malın ve paranın da arttıkça artacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına yorulur.

Kahve falında kalbi eline almak çok dikkat çekeceğine, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir