AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalbini eline almak

Kahve falında kalbini eline almak

Kahve falında kalbini eline almak tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, maaşının artacağına, kısmetli kapıların açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalbini eline almak gördüyseniz:

  • Sizi yapmak istemediğiniz şeylere zorlayan kişiler suçluluk hissetmenize neden olabilir.

Kahve falında kalbi ele almak hayallerini sürekli erteleyeceğine, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine inanılır.

Kahve falında kalbini elinde görmek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına yorulur.

Kahve falında kendi kalbini eline almak daha fazla gelire kavuşacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalbi eline almak kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalbi elinde görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi kalbini elinde görmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına işarettir.

Kahve falında kalbini eline almak hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, rütbe alacağına inanılır.

Kahve falında kalbini elinde tutmak yeni bir iş bulacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir