AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalbi eline almak

Kahve falında kalbi eline almak

Kahve falında kalbi eline almak doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, hayırla yad etmeye, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kalbi eline almak gördüyseniz:

  • Sizi riskli veya sizi ilgilendirmeyen konuların içine dahil etmeye çalışan kişilerden uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında kalbini eline almak dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kalbinin elinde olduğunu görmek mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalbin elinde görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elini kalbine koymak iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalbini elinde görmek kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına yorulur.

Kahve falında kalbi eline almak uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına yorulur.

Kahve falında kalbi ele almak çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalbini elinde tutmak ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir