AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini boka görmek

Kahve falında elini boka görmek

Kahve falında elini boka görmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, neşesinin de yerine geleceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, meşakkate düşeceğine yorulur.

Kahve falında elini boka gördüyseniz:

  • İnisiyatif kullanmanız gerekiyor.

Kahve falında kendi bokunu eline almak gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına işaret eder.

Kahve falında birinin elle boğulduğunu görmek kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına delalet eder.

Kahve falında bokunu eline almak hayallerin gerçekleştirileceğine, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından elle boğulmak düşmanların yenilgiye uğratılacağına, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında elini boka sürmek helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya alamet eder.

Kahve falında elle boğulmak iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine tabir olunur.

Kahve falında elini boka görmek el üstünde tutulur hale geleceğine, yeni bir eve taşınılacağına alamet eder.

Kahve falında elindeki boku yıkamak yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir