AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin elle boğulduğunu görmek

Kahve falında birinin elle boğulduğunu görmek

Kahve falında birinin elle boğulduğunu görmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, ele geçen parada artış olacağına, geçiminin zor hale geleceğine, huzursuz ve mutsuz olacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin elle boğulduğunu gördüyseniz:

  • Stresli ortamlardan kurtulmanın en iyi yolu evde vakit geçirmek olabilir.

Kahve falında elindeki boku yıkamak mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine inanılır.

Kahve falında kendi bokunu eline almak girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına yorulur.

Kahve falında elini boka sokmak evliyseniz eşle iyi geçime, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına işarettir.

Kahve falında elini boka sürmek çok büyük bir mutluluk duyulacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına işarettir.

Kahve falında bokunu eline almak fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında bokun eline bulaştığını görmek işlerin ve düzenin bozulacağına, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında biri tarafından elle boğulmak hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eli boka bulaşmak üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir