AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi bokunu eline almak

Kahve falında kendi bokunu eline almak

Kahve falında kendi bokunu eline almak çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi bokunu eline almak gördüyseniz:

  • Memnun olmanız, aynı zamanda da değerlendirmeniz gereken avantajlı bir konumdasınız.

Kahve falında eli boka bulaşmak istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, zahmete ve meşakkate düşeceğine yorulur.

Kahve falında elini boka sürmek karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında insan bokunu eline almak önündeki engelleri aşamayacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına delalet eder.

Kahve falında birinin elle boğulduğunu görmek ele geçen kazancın azalacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elindeki boku yıkamak kısmetlerin artacağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kendi bokunu eline almak eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında elini boka görmek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bokun eline bulaştığını görmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir