AnaSayfa / Genel / Kahve falında elle boğulmak

Kahve falında elle boğulmak

Kahve falında elle boğulmak kime danışacağını bilemez olacağına, imkânsızlıklarının biteceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına inanılır.

Kahve falında elle boğulmak gördüyseniz:

  • Geçmişe körü körüne bağlı kalıp, fırsatları kaçırma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında biri tarafından elle boğulmak işlerin düze çıkarılacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine alamet eder.

Kahve falında elini boka sürmek daha çok önemli başarılara sahip olacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına alamet eder.

Kahve falında elindeki boku yıkamak kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, kötülüklerden uzak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elini boka görmek zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, bazı iş birlikleri yapacağına tabir olunur.

Kahve falında elini boka sokmak kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına yorulur.

Kahve falında kendi bokunu eline almak kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına işarettir.

Kahve falında eli boka batmak maddi zararlara uğrayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında elle boğulmak bunun için her gün şükredeceğine, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir