AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde tabanca olduğunu görmek

Kahve falında elinde tabanca olduğunu görmek

Kahve falında elinde tabanca olduğunu görmek inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, sağlığın bozulma noktasına geleceğine yorulur.

Kahve falında elinde tabanca olduğunu gördüyseniz:

  • Ortaklık gerektiren bir girişiminizde diğer tarafla ilgili fikirleriniz değişmeye başlayabilir.

Kahve falında tabancayı eline almak birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin elinde tabanca görmek büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının elinde tabanca görmek rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eline tabanca almak çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinde tabanca olduğunu görmek kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında elinde tabanca almak attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında başka birinin elinde tabanca görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına inanılır.

Kahve falında ölünün elinde tabanca görmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, kişinin kazancının artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir