AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstüne sıçmak

Kahve falında üstüne sıçmak

Kahve falında üstüne sıçmak üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında üstüne sıçmak gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın sonuçlandırılması gerekiyor.

Kahve falında halının üstüne sıçmak isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üstüne sıçmak hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında halıya sıçmak hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine işarettir.

Kahve falında biber sıçmak patron koltuğuna geçeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında odanın ortasına sıçmak paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine inanılır.

Kahve falında donlara sıçmak iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, işlerini büyüteceğine işaret eder.

Kahve falında dışarı sıçmak tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında sıcarken görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir