AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıçmak ve temizlemek

Kahve falında sıçmak ve temizlemek

Kahve falında sıçmak ve temizlemek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, manevi olarak çok yıpranılacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sıçmak ve temizlemek gördüyseniz:

  • Herşeyi son derece kolaylaştıracak olan buluş veya fikirler üretmeniz mümkündür.

Kahve falında sıçmak ve temizlemek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine işarettir.

Kahve falında klozete sıçmak kazançlı bir döneme girileceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mısır sıçmak kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, elinin de bolluk göreceğine işarettir.

Kahve falında yürürken sıçmak fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin ortasına sıçmak rahat edeceğine ve huzur duyacağına, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sıcarken görmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eline sıçmak keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yolun ortasına sıçmak aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, alışveriş yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir