AnaSayfa / Genel / Kahve falında eline para vermek

Kahve falında eline para vermek

Kahve falında eline para vermek üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, zor bir dönem geçirileceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine yorulur.

Kahve falında eline para vermek gördüyseniz:

  • Gereksiz harcamaları kısarak bütçenizi kontrol altına alabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının elinde para görmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eline bozuk para almak korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında eline para almak yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde para olduğunu görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına delalettir.

Kahve falında birinin elinde kağıt para görmek aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine işarettir.

Kahve falında elinde tomarla para görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin elinde para görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilinin elinde para görmek iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir