AnaSayfa / Genel / Kahve falında eline bozuk para almak

Kahve falında eline bozuk para almak

Kahve falında eline bozuk para almak yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, evlatlarından hayır bulacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında eline bozuk para almak gördüyseniz:

  • Hedef veya hayallerinizi unutmayın.

Kahve falında başkasının elinde bozuk para görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin elinde bozuk para görmek hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına inanılır.

Kahve falında elinde bozuk para görmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında eline bozuk para almak iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına delalettir.

Kahve falında cebine bozuk para koymak yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, iş hayatında terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk para düşürmek ilk etapta durumu kaldıramayacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına alamet eder.

Kahve falında kadından bozuk para almak kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, aylık gelirinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında toprakta bozuk para bulmak içinin ferahlayacağına, keyfin bozulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir