AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının elinde para görmek

Kahve falında arkadaşının elinde para görmek

Kahve falında arkadaşının elinde para görmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, spora başlayacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kişinin elindekilerinden de olacağına, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının elinde para gördüyseniz:

  • Yaratıcı ya da mücadele gerektiren, rekabetçi ortamlara dahil olmanız durumunda yeteneklerinizin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının elinde para görmek onlarla ayrı düşeceğine, uygulayacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşın elinde para görmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına yorulur.

Kahve falında elinde demir para görmek işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin elinde kağıt para görmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin elinde para görmek kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinde tomarla para görmek aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, sorunların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının elinde bozuk para görmek aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin elinde para görmek büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, günden güne sorunlarının artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir