AnaSayfa / Genel / Kahve falında eline iğne batması görmek

Kahve falında eline iğne batması görmek

Kahve falında eline iğne batması görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına delalettir.

Kahve falında eline iğne batması gördüyseniz:

  • Aldatılmak derken hemen bir duygusal ihaneti düşünmeyin.

Kahve falında eline iğne batması görmek bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eline iğne battığını görmek refahının ve varlığının artacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında eline toplu iğne battığını görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına tabir olunur.

Kahve falında iğnenin eline battığını görmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ele iğne battığını görmek nasibin bollaşacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine işarettir.

Kahve falında ayağına iğne battığını görmek yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğuna iğne battığını görmek ancak gireceği yolun da çetin olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine yorulur.

Kahve falında toplu iğne battığını görmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir