AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine iğne battığını görmek

Kahve falında birine iğne battığını görmek

Kahve falında birine iğne battığını görmek fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine delalettir.

Kahve falında birine iğne battığını gördüyseniz:

  • Belli iş birliklerinize ya da ilişkilerinize gerçekten değer veriyorsanız, kelimelerinizi dikkatli kullanmanızda fayda var.

Kahve falında iğnenin eline battığını görmek başarılara yeni başarılar katılacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine delalettir.

Kahve falında başkasına iğne battığını görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, toplum içinde daha oturaklı davranacağına işarettir.

Kahve falında ayağa iğne battığını görmek üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, güzel günlerle tanışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eline toplu iğne battığını görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eline iğne battığını görmek arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında iğnelerin battığını görmek attığı her adımı düşüneceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine işarettir.

Kahve falında ayağına toplu iğne battığını görmek uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında iğnenin battığını görmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir