AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının elinde bozuk para görmek

Kahve falında başkasının elinde bozuk para görmek

Kahve falında başkasının elinde bozuk para görmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının elinde bozuk para gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendirmeniz sizi istediğiniz konuma taşımakla kalmayıp isteklerinizi yerine getirmenize yardım edebilir.

Kahve falında başkasının elinde bozuk para görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, sıhhat ve huzur bulacağına işaret eder.

Kahve falında elinde bozuk para görmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin elinde bozuk para görmek duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında eline bozuk para almak kalbindeki kuşkulardan arınacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında toplu bozuk para görmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına alamet eder.

Kahve falında sokaktan bozuk para toplamak ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında denizden bozuk para toplamak kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında avuç içinde bozuk para görmek ahiret hayatlarının da güzel olacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir