AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde bozuk para görmek

Kahve falında elinde bozuk para görmek

Kahve falında elinde bozuk para görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, insanların hayır dualarını alacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, zarara gireceğine, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde bozuk para gördüyseniz:

  • Hareketlerinizle fark yaratabilirsiniz.

Kahve falında başkasının elinde bozuk para görmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına inanılır.

Kahve falında eline bozuk para almak kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinde bozuk para görmek hak yolundan uzaklaşacağına, ortağından ayrılacağına delalet eder.

Kahve falında birinin elinde bozuk para görmek sakınılan bir şeye nazar değeceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında cebinden bozuk para çıkarmak üzüleceğine, yıpranacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine delalet eder.

Kahve falında bozuk para çantası görmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına inanılır.

Kahve falında bozuk para verip ekmek almak sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında çantada bozuk para görmek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, kişinin başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir