AnaSayfa / Genel / Kahve falında eline bilezik takmak

Kahve falında eline bilezik takmak

Kahve falında eline bilezik takmak uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, zor durumların biteceğine, bereketin ve verimin çoğalacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine alamet eder.

Kahve falında eline bilezik takmak gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğiniz türden anlaşmalar yapmalı, yoksa pas geçmelisiniz.

Kahve falında eline bilezik takmak daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine inanılır.

Kahve falında geline bilezik takmak bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, yaptığı işten çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolunda altin bilezik takmak sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına işaret eder.

Kahve falında eski bilezik takmak düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine delalet eder.

Kahve falında kolye ve bilezik takmak istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik takmak geleceğin güzelliklerle dolacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pırlanta bilezik takmak yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında eski altin bilezik takmak Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir