AnaSayfa / Genel / Kahve falında pırlanta bilezik takmak

Kahve falında pırlanta bilezik takmak

Kahve falında pırlanta bilezik takmak iyi kısmetleri olacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında pırlanta bilezik takmak gördüyseniz:

  • Diğerleriyle çatışmak yerine uzlaşma yoluna giderseniz, duygusal, ticari, işle bağlantılı ya da sağlıkla ilgili başlıklarda olayları lehinize çevirebilirsiniz.

Kahve falında pırlanta bilezik takmak eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında pırlantalı bilezik görmek gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine işaret eder.

Kahve falında pırlanta bilezik görmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına işarettir.

Kahve falında tek taş pırlanta yüzük takmak sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, eksiklerinin farkına varacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pırlanta kolye takmak toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında pırlanta küpe takmak hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına işarettir.

Kahve falında pırlanta alyans takmak oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında pırlanta bileklik takmak borç yüzünden uykuların kaçacağına, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir