AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski bilezik takmak

Kahve falında eski bilezik takmak

Kahve falında eski bilezik takmak çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski bilezik takmak gördüyseniz:

  • Alıştığınız yerlerde veya alıştığınız kişilerle zaman geçirmeye özen göstermelisiniz.

Kahve falında eski bilezik takmak aile hayatının sorunsuz olacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında eski altin bilezik takmak onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında emanet altın bilezik takmak kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz altın bilezik takmak yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında bilezik ve yüzük takmak yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik takmak ve çıkarmak uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı bilezik takmak rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına işaret eder.

Kahve falında renkli bilezik takmak karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir