AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinden vurulduğunu görmek

Kahve falında elinden vurulduğunu görmek

Kahve falında elinden vurulduğunu görmek deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinden vurulduğunu gördüyseniz:

  • Hoşlanmadığınız bir şey hakkında fikir beyan etmemek veya ölçülü konuşmak için çok çaba sarf edebilirsiniz.

Kahve falında silahla elinden vurulmak hayatının afiyet içinde geçeceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına işaret eder.

Kahve falında elinden silahla vurulmak sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, masa başı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinden vurulduğunu görmek kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında sağ elinden vurulmak hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, rahat bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında elinden vurulmak kötü kişilerden uzak durulacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza delalet etmektedir.

Kahve falında sol elinden vurulmak aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin elinden yemek birçok işin birlikte yapılacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün elinden bal yemek ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir