AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonu elinden düşürmek

Kahve falında telefonu elinden düşürmek

Kahve falında telefonu elinden düşürmek davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, artık kötü günler yaşamayacağına, zararın telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında telefonu elinden düşürmek gördüyseniz:

  • Bir aşk ilişkisine girmeniz ya da en azından sizi heyecanlandıracak bir flörte başlamanız olasıdır.

Kahve falında telefonu elinden düşürmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeği elinden düşürmek harama göz dikmeyeceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunu elinden düşürmek yeni bir işe girileceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğini elinden düşürmek ilişkiye huzurun geleceğine, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye tabir olunur.

Kahve falında elinden tabak düşürmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında elinden yumurta düşürmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında düşen birinin elinden tutmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında elinden bardak düşürmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, aynı karşılığı alamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir