AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinden bişey düşürmek

Kahve falında elinden bişey düşürmek

Kahve falında elinden bişey düşürmek keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine, insanlara küsüleceğine, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına delalet eder.

Kahve falında elinden bişey düşürmek gördüyseniz:

  • Diğerlerini tetikleyen fikirler size mantıklı görünmeyebilir.

Kahve falında kuranı kerimi elinden düşürmek maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında elinden yüzük düşürmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında elinden para düşürmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında telefonu elinden düşürmek olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, yokluk çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında elinden bebek düşürmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine inanılır.

Kahve falında elinden düşürmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elinden bişey düşürmek kavgalı durumların nihayete ereceğine, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğu elinden düşürmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, verilen emeğin boşa gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir