AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinden bir şey düşürmek

Kahve falında elinden bir şey düşürmek

Kahve falında elinden bir şey düşürmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, maddi zarara uğrayacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, malının ve aşının da çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında elinden bir şey düşürmek gördüyseniz:

  • Artık bir süre için sıkıntılarınızı unutmaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında elinden bir şey düşürmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin elinden bir şey almak bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında elinden bebek düşürmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elinden bardak düşürmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına yorulur.

Kahve falında elinden para düşürmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine işaret eder.

Kahve falında elinden tabak düşürmek yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğu elinden düşürmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuranı elinden düşürmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir