AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinden kan vermek

Kahve falında elinden kan vermek

Kahve falında elinden kan vermek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, ticaret ehli kimse olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elinden kan vermek gördüyseniz:

  • Yanlışlıkla söyleyeceğiniz sözler veya yanlış anlaşılan cümleler ilişkilerde sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında elinden kan aldırmak sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, malının, parasının ve makamının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinden kan fışkırdığını görmek bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında elinden kan aktığını görmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinden kan vermek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında elinden kan akmasını görmek bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinden kan görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında birinin elinden bal yemek bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kızın elinden su içmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir