AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinden kan görmek

Kahve falında elinden kan görmek

Kahve falında elinden kan görmek gönlünce harcama yapmasına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, aile içinde huzurunun yerinde olacağına, aile içinde de bereketin artacağına, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına delalettir.

Kahve falında elinden kan gördüyseniz:

  • Uzun vadeli amaçlarınızı gerçekleştirmek için çok sayıda yöntem denenmesi gerekebilir.

Kahve falında elinden kan vermek eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına işaret eder.

Kahve falında elinden kan fışkırdığını görmek büyük başarılara imza atacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına tabir olunur.

Kahve falında elinden kan akmasını görmek kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine delalet eder.

Kahve falında elinden kan aktığını görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, ömrünün de uzun olacağına tabir olunur.

Kahve falında elinden kan görmek sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında elinden kan aldırmak geçim kolaylığı yaşayacağına, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine delalettir.

Kahve falında ölünün elinden tatlı yemek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinden kalem düşürmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir