AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinden kan fışkırdığını görmek

Kahve falında elinden kan fışkırdığını görmek

Kahve falında elinden kan fışkırdığını görmek tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında elinden kan fışkırdığını gördüyseniz:

  • Evdeki problemlerin hızınızı kesmesine veya moralinizi bozmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında elinden kan fışkırdığını görmek işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Kahve falında kan fışkırdığını görmek işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına inanılır.

Kahve falında kan fışkırmak yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, yeni bir makama sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında suyun fışkırdığını görmek başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yerden su fışkırdığını görmek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına alamet eder.

Kahve falında sütünün fışkırdığını görmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında su fışkırdığını görmek gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göğsünden süt fışkırdığını görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir