AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütünün fışkırdığını görmek

Kahve falında sütünün fışkırdığını görmek

Kahve falında sütünün fışkırdığını görmek ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sütünün fışkırdığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler ya da olaylar göründüğü gibi olmayabilir.

Kahve falında memeden süt fışkırdığını görmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine rivayet eder.

Kahve falında memeden süt fışkırmak yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına tabir olunur.

Kahve falında sütünün fışkırdığını görmek çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına rivayet eder.

Kahve falında memesinden süt fışkırmak üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine delalet eder.

Kahve falında gögsünden süt fışkırmak deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında süt fışkırmak yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında sütün fışkırdığını görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göğsünden süt fışkırdığını görmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir