AnaSayfa / Genel / Kahve falında kan fışkırmak

Kahve falında kan fışkırmak

Kahve falında kan fışkırmak daha fazla başarı kazanılacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine inanılır.

Kahve falında kan fışkırmak gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde yapacağınız değişiklikler fark edilebilir.

Kahve falında elinden kan fışkırdığını görmek tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına delalet eder.

Kahve falında kan fışkırdığını görmek hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında kan fışkırmak çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına inanılır.

Kahve falında memesinden süt fışkırmak istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında topraktan su fışkırdığını görmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında su fışkırmak görmek zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına alamet eder.

Kahve falında petrol fışkırdığını görmek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında göğsünden süt fışkırdığını görmek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir