AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinden ateş çıktığını görmek

Kahve falında elinden ateş çıktığını görmek

Kahve falında elinden ateş çıktığını görmek ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, tüm planların zamanında neticeleneceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, sevdiklerinin hep yanında olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elinden ateş çıktığını gördüyseniz:

  • Kendinizi kaybetmiş ya da aynı noktaya dönmüş gibi hissederseniz dediklerimi hatırlayın.

Kahve falında elinden ateş çıktığını görmek kara ve yaslı günler geçireceğine, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında elinden ışık çıktığını görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına delalettir.

Kahve falında elinden yılan çıktığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında elinden solucan çıktığını görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizden ateş çıktığını görmek hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silahtan ateş çıktığını görmek sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, istenmeyen olayların olacağına rivayet eder.

Kahve falında prizden ateş çıktığını görmek insanlardan uzaklaşılacağına, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına delalet eder.

Kahve falında evden ateş çıktığını görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir