AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinden solucan çıktığını görmek

Kahve falında elinden solucan çıktığını görmek

Kahve falında elinden solucan çıktığını görmek rızkının çeşitleneceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, bununla birlikte işlerin boş verileceğine işaret eder.

Kahve falında elinden solucan çıktığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön plana çıkabilir.

Kahve falında elinden solucan çıktığını görmek falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında topraktan solucan çıktığını görmek kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başından solucan çıktığını görmek kendisini üzen konuların kapanacağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karnından solucan çıktığını görmek girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine inanılır.

Kahve falında bacağından solucan çıktığını görmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vucudundan solucan çıktığını görmek can sıkıcı haberler işiteceğinize, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burnundan solucan çıktığını görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına işaret eder.

Kahve falında vücuttan solucan çıktığını görmek moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir