AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinden tabak düşürmek

Kahve falında elinden tabak düşürmek

Kahve falında elinden tabak düşürmek ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, nefsini terbiye etmeyi başaracağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine rivayet eder.

Kahve falında elinden tabak düşürmek gördüyseniz:

  • Olayları kişiselleştirmemenizde fayda var.

Kahve falında elinden tabak düşürmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında elinden ekmek düşürmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında elinden yumurta düşürmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında telefonu elinden düşürmek yapayalnız ve kötü hissedeceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine işaret eder.

Kahve falında elinden bir şey düşürmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine inanılır.

Kahve falında elinden düşürmek işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında düşenin elinden tutmak çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, işlerinde aksama olacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmeği elinden düşürmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir