AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinden bebek düşürmek

Kahve falında elinden bebek düşürmek

Kahve falında elinden bebek düşürmek kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, ümitlerinin son bulacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına yorulur.

Kahve falında elinden bebek düşürmek gördüyseniz:

  • Belli şeyleri başkalarının itirazlarına rağmen devam ettirmeniz gerekmesi yıpratıcı olabilir.

Kahve falında bebeği elinden düşürmek ün yapmayı başaracağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine işaret eder.

Kahve falında elinden bebek düşürmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğini elinden düşürmek yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elinden yumurta düşürmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında elinden bardak düşürmek ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına inanılır.

Kahve falında elinden tabak düşürmek malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına yorulur.

Kahve falında düşen birinin elinden tutmak hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine tabir olunur.

Kahve falında elinden kalem düşürmek çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir