AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı elinden düşürmek

Kahve falında kuranı elinden düşürmek

Kahve falında kuranı elinden düşürmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, bir düşmanın kötü haberini almaya, kısa süre içinde engelleneceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuranı elinden düşürmek gördüyseniz:

  • Endişeli olmak seçimlerinizden etkilenebilecek kişilerle ilişkilerinizi olumsuz etkileyebilir.

Kahve falında kuranı kerimi elinden düşürmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinden kuran düşürmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine işarettir.

Kahve falında kuranı elinden düşürmek sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, büyük başarılara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin elinden kuran almak huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında düşenin elinden tutmak patlama noktasına geleceğine, zorluğa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğunu elinden düşürmek yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında elinden bir şey düşürmek hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında düşen birinin elinden tutmak eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir