AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının elinden altın almak

Kahve falında başkasının elinden altın almak

Kahve falında başkasının elinden altın almak kısmetlerin ve işlerin açılacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, bolluk içine olacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, sağlıkla ilgili gelişmelere alamet eder.

Kahve falında başkasının elinden altın almak gördüyseniz:

  • Satın aldığınız bir şey sorun olabilir.

Kahve falında başkasının elinden altın almak bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında birinin elinden altın almak başarıya giden yolların açık olacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına işaret eder.

Kahve falında koyunu elinden kaçırmak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine delalettir.

Kahve falında birinin elinden bıçak almak kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin elinden tutmak hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, kısmetli bir yıl geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında elinden kan görmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında birinin elinden balık almak mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına inanılır.

Kahve falında çocuğun elinden tutmak kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir