AnaSayfa / Genel / Kahve falında elindeki kuşun uçtuğunu görmek

Kahve falında elindeki kuşun uçtuğunu görmek

Kahve falında elindeki kuşun uçtuğunu görmek yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, çok başarılı adımlar atacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında elindeki kuşun uçtuğunu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı hafife almayın.

Kahve falında elindeki kuşun uçtuğunu görmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine yorulur.

Kahve falında gökyüzünde kuşların uçtuğunu görmek çok rahat bir şekilde çalışacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında kuşun uçtuğunu görmek doğru iş ortaklığı yapacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına tabir olunur.

Kahve falında serçe kuşunu uçurmak zarar göreceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine işaret eder.

Kahve falında uçan deve kuşu görmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına delalet eder.

Kahve falında uçan muhabbet kuşu görmek hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde uçan kuşlar görmek önemli sorumluluklar alacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında uçan beyaz kuşlar görmek ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir