AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan muhabbet kuşu görmek

Kahve falında uçan muhabbet kuşu görmek

Kahve falında uçan muhabbet kuşu görmek eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, etrafına güzel insanların dolacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Yeni gireceğiniz ilişkiler fazla uzun ömürlü olmayacak, istikrar sağlayamayacaksınız.

Kahve falında uçamayan muhabbet kuşu görmek büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunun uçmasını görmek kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçan muhabbet kuşu görmek hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize işaret eder.

Kahve falında muhabbet kuşu uçurmak işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına işarettir.

Kahve falında muhabbet kuşunun uçtuğunu görmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında muhabbet kuşu yakaladığını görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında muhabbet kuşunun ısırdığını görmek ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine işaret eder.

Kahve falında muhabbet kuşunun hasta olduğunu görmek yüzünün de yerlere düşeceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir