AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde kuşların uçtuğunu görmek

Kahve falında gökyüzünde kuşların uçtuğunu görmek

Kahve falında gökyüzünde kuşların uçtuğunu görmek çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, bereketin ve verimin olacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına yorulur.

Kahve falında gökyüzünde kuşların uçtuğunu gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında gökyüzünde uçan kuşlar görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzünde kuşların uçtuğunu görmek üzüleceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde kuşlar görmek tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde uçan gemi görmek huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına yorulur.

Kahve falında gökyüzünde uçan adam görmek düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde uçan balon görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, sürekli dua alarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde uçan melek görmek aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, işte başarılı adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzüne uçtuğunu görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir