AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan beyaz kuşlar görmek

Kahve falında uçan beyaz kuşlar görmek

Kahve falında uçan beyaz kuşlar görmek işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, gülmeye hasret kalacağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında uçan beyaz kuşlar gördüyseniz:

  • Evde bazı değişiklikler yapılabilir.

Kahve falında uçan beyaz kuşlar görmek itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elindeki kuşun uçtuğunu görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına alamet eder.

Kahve falında kuşun uçtuğunu görmek kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında serçe kuşunu uçurmak kişinin hayatından yana hayır bulacağına, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında uçamayan muhabbet kuşu görmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunun uçtuğunu görmek aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde kuşların uçtuğunu görmek parasız ve ekmeksiz kalacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçan tavus kuşu görmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir