AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde bayrak taşımak

Kahve falında elinde bayrak taşımak

Kahve falında elinde bayrak taşımak kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, huzur ve şifa bulacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında elinde bayrak taşımak gördüyseniz:

  • Duygularınız veya egonuz nedeniyle amatör bir imaj çizme riskiniz olabilir.

Kahve falında elinde bayrak taşımak çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı bayrak taşımak el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elinde bayrak görmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa işaret etmektedir.

Kahve falında askerin elinde bayrak görmek çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına işarettir.

Kahve falında elinde bayrak tutmak bazı tartışmaların ortasında kalacağına, fal sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinde bayrak görmek huzurun ve sükûnetin geleceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına inanılır.

Kahve falında elinde türk bayrağı görmek borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok kolay bir hayatı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde kuranı kerim taşımak hedefine çok kolay ulaşacağına, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir