AnaSayfa / Genel / Kahve falında poşet taşımak

Kahve falında poşet taşımak

Kahve falında poşet taşımak dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında poşet taşımak gördüyseniz:

  • En iyi durumda bile aldatılma korkusu duymanız olasıdır.

Kahve falında elinde poşet taşımak yarınlara bakacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine yorulur.

Kahve falında poşet taşımak elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına yorulur.

Kahve falında poşette bozuk para görmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dolu poşet görmek çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında poşet dikmek şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, rahatının bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında poşet çanta kaybetmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında ekmek poşeti görmek rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına alamet eder.

Kahve falında poşete yumurta görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir