AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde pamuk görmek

Kahve falında elinde pamuk görmek

Kahve falında elinde pamuk görmek çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, problemlere çözüm bulunacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinde pamuk gördüyseniz:

  • Ama, siz yaratıcı gruplara katılımda bulunmak isteyebilir, seminer, kurs, mesleki ziyaret, konferans türü aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında elinde pamuk görmek zenginliğe kavuşacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında pembe pamuk şeker görmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarlada pamuk görmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına delalet eder.

Kahve falında pamuk fidanı görmek sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pamuk ellemek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında dalında pamuk görmek beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine inanılır.

Kahve falında pamuk ve yün görmek güzel ve mutlu günler yaşayacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında pembe pamuk görmek yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir