AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalında pamuk görmek

Kahve falında dalında pamuk görmek

Kahve falında dalında pamuk görmek hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, yeni bir eve taşınacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine tabir olunur.

Kahve falında dalında pamuk gördüyseniz:

  • Akılcı tartışmalardan sonra her şeyi çözümleyip, eşinizle daha iyi anlaşıp, uyumlu hale girebilirsiniz.

Kahve falında dalında pamuk görmek sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında tarlada pamuk görmek huzur ve şifa bulacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına yorulur.

Kahve falında pamuk atmak bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında pamuk sulamak gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında pamuk yediğini görmek kendi geleceğine, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına yorulur.

Kahve falında pamuk dövmek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında pamuk ve yün görmek toparlanmasının da uzun süreceğine, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine işarettir.

Kahve falında yün ve pamuk görmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir