AnaSayfa / Genel / Kahve falında pamuk fidanı görmek

Kahve falında pamuk fidanı görmek

Kahve falında pamuk fidanı görmek akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pamuk fidanı gördüyseniz:

  • Diğerleri için yapmak istediğiniz şeyler konusunda ön plana çıkmalısınız.

Kahve falında pamuk fidanı görmek çevresindekilerle arasının açılacağına, vefa göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pamuk helva yemek yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, uğranılan zararın telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında pamuk ektiğini görmek büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, kederleneceğine rivayet eder.

Kahve falında pamuk atmak amaçlarınızın gerçekleşeceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında tarlada pamuk görmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pamuk bitkisini görmek ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında kulaktan pamuk çıkarmak moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan pamuk toplamak malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir