AnaSayfa / Genel / Kahve falında pamuk ve yün görmek

Kahve falında pamuk ve yün görmek

Kahve falında pamuk ve yün görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pamuk ve yün gördüyseniz:

  • Bazı şeylerden hoşnut değilsiniz.

Kahve falında yün ve pamuk görmek geçim kolaylığı yaşayacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pamuk ve yün görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına rivayet eder.

Kahve falında yün pamuk görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pamuk doldurmak maddi konuda zayıflayacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında çuvalla pamuk görmek zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında pamuk tıkamak bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, başarı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burnuna pamuk tıkamak sağlık ve hayır getireceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pembe pamuk görmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir