AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde necaset görmek

Kahve falında elinde necaset görmek

Kahve falında elinde necaset görmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinde necaset gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir olay ya da düşünce biçimi olayları farklı görmenize neden olabilir.

Kahve falında elinde necaset görmek tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine işarettir.

Kahve falında necaset görmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kendi necasetini görmek rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında bebek necaseti görmek eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına alamet eder.

Kahve falında büyük necaset görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına inanılır.

Kahve falında altına necaset yapmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yolunda huzurla devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında hayvan necaset görmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında tuvalette necaset görmek heveslerin söneceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir