AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek necaseti görmek

Kahve falında bebek necaseti görmek

Kahve falında bebek necaseti görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına işarettir.

Kahve falında bebek necaseti gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan bazı karışıklıklar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında bebek necaseti görmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına inanılır.

Kahve falında necaset görmek kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hayvan necaset görmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında elinde necaset görmek yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine delalettir.

Kahve falında büyük necaset görmek işlerin ters gideceğine, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına işaret eder.

Kahve falında necaset bulaşmak heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine inanılır.

Kahve falında tuvalette necaset görmek hem geleceğinin güzel olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına alamet eder.

Kahve falında necasete basmak çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir