AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi necasetini görmek

Kahve falında kendi necasetini görmek

Kahve falında kendi necasetini görmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, şerefe ve izzete, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, işe ve aşa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi necasetini gördüyseniz:

  • Akla sığmayan veya sağlıklı görünmeyen koşullar, kurallar, zamanlamalar veya düzenlemeler konusunda size bazı sözler verdirmeye ya da imzalar attırmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında bebek necaseti görmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında necaset görmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi necasetini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında hayvan necaseti görmek rütbesinin yükseleceğine, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine inanılır.

Kahve falında insan necaseti görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında elinde necaset görmek çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine alamet eder.

Kahve falında necasete basmak çalışmaları kötüleyeceğine, gergin olacağına alamet eder.

Kahve falında necaset yemek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir