AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette necaset görmek

Kahve falında tuvalette necaset görmek

Kahve falında tuvalette necaset görmek aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, güzel günlerin geleceğine, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalette necaset gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardımcı olarak bazı konularda tatmin olabilirsiniz.

Kahve falında tuvalette necaset görmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında hayvan necaset görmek dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında necaset bulaşmak kısmetlerinin çoğalacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük necaset görmek irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında insan necaseti görmek diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvan necaseti görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, işyerini kapatacağına yorulur.

Kahve falında elinde necaset görmek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında altına necaset yapmak tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir