AnaSayfa / Genel / Kahve falında necaset görmek

Kahve falında necaset görmek

Kahve falında necaset görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına işaret eder.

Kahve falında necaset gördüyseniz:

  • Sakin bir tutum içinde olmaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında necaset bulaşmak kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında insan necaseti görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında necasete basmak iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında büyük necaset görmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hayvan necaseti görmek ruhsal olarak zarara uğranacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında altına necaset yapmak ruh sağlığının bozulacağına, güveninin artacağına delalet eder.

Kahve falında elinde necaset görmek eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına işaret eder.

Kahve falında hayvan necaset görmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir